De Oude Doos

Wie zijn wij?

Maarten Martens

 

Maarten is geboren in september 1989 en groeide op in het Meetjesland. Hij liep school in Eeklo, volgde er de richting tuinbouw en is nu in de tuinaanleg tewerkgesteld. Voor en na de school werd de fiets en de camera in aanslag genomen en kamde hij de buurt uit op zoek naar interessante landbouwmachines.
Geboren in het najaar, is het niet raar dat dit zijn favoriete seizoen is. Maarten trok er toen en nu nog, vooral op uit om mais hakselaars te gaan zoeken. Het jaar door is Maarten natuurlijk ook op het veld te vinden. Voor de oude doos trekken zowel Maarten als Davy op pad om oude oogstmachines op te zoeken en te fotograferen voor de specials.

Davy Tandt:

 

Davy is de grondlegger en de bezieler van De oude doos. Hij groeide op in het West-Vlaamse Izegem en is er tewerkgesteld in de metaalsector.  Het opzoeken, rond gaan bij bedrijven, digitaliseren en plaatsen op de website is vooral zijn werk. Beide beheerders zijn gepassioneerd door ouder materiaal en trachten deze te fotograferen en te vereeuwigen.

Davy Tandt (links) en Maarten Martens (rechts) als organisatoren op de eerste Oldtimer maïs hakseldag op 25 september 2016 te Oostwinkel.

 photo IMG_1518.jpg

Davy Tandt en Maarten Martens als organisatoren van de Retro Oogstdag 2022 te Aalter