De Oude Doos

Vaak gestelde vragen

U hebt foto’s gemaakt van onze oude machine, maar vinden die foto’s niet terug op de site:

Uw foto’s komen wellicht in één van onze special’s. Dan verzamelen we de foto’s en werken we, afhankelijk van de hoeveelheid, een tijd rond die oude oogstmachines.
Hou de website goed in de gaten of neem gerust contact met ons op.

We kunnen de foto’s niet opslaan op onze computer.

Onze website is beveiligd tegen het koppieren van foto’s.
Helaas merken wij vaak dat onze eigen foto’s als de foto’s van de loonbedrijven, op verschillende forum’s en andere website’s komen. Voor onze eigen fotoreeksen zijn wij vaak op de baan, steken wij hier veel tijd in. Het is dan niet fijn dat deze foto’s door andere website’s en pagina’s gebruikt worden om hun ‘naam’ te maken.
Wat betreft de oude foto’s, daarvoor wordt nog meer tijd in gestoken. Resaersch, huisbezoeken, inscannen en dergelijke vergen veel tijd en geld van ons. De foto’s op onze website zijn trouwens gehalveerd in grootte.
Wens je toch foto’s te verkrijgen van onze website? Aarzel niet om ons te contacteren, dan sturen we de foto’s naar u op.

Wij hebben oude foto’s en/of oude films liggen van ons landbouw of loonwerkbedrijf.

Wij komen zelf ter plaatse en digitaliseren zowel foto’s alsook filmbeelden. Zowel dia’s als gewone foto’s kunnen wij digitaliseren. Daarnaast zijn wij ook al enkele jaren bezig om oude films te digitaliseren. Wij zijn in de mogelijkheid om gewone videocassettes, 8mm videobandjes en oude spoelen met filmbeelden op te digitaliseren. Alles wordt in eigen beheer gedaan en wordt in originele staat terug gegeven. Mail of bel ons en wij komen met veel plezier langs!