De Oude Doos

Team Buzze – Van De Walle

De trouwe bezoeker van de oude doos heeft ze wel al eens geregeld zien passeren, de maisridders van Team Buzze.
Al enkele jaren zijn ze in de najaars special te gast met hun maismateriaal. Telkenmale is er wel iets dat verandert, hetzij een nieuwe kar, een hakselaar bij of een een andere trekker.
Dit jaar was er naast de natte akkers ook een nieuwe tractor bij.
Zoals gewoonlijk was Cédric Vanhullebus terug van de partij met zijn knappe Hesston 7420 hakselaar, die hij als geen ander aan de praat weet te houden.
Net zoals vorig jaar was ook liefhebber Kristof Van De Walle er terug van de partij met zijn tractor en hakselaar. Zijn Deutz D6206 met de bijpassende Mengele MB 220 één rij hakselaar was vorig jaar ook al te zien op de special.
Naast Kristof was broer Tom Van De Walle er wederom bij om zich uit te leven met zijn knappe combinatie. Zijn Fendt Farmer 306 LS Turbomatic kreeg het zwaar te verduren op de natte akker. Hoogtijd om dan ook de tractie van de eigenbouw silagewagen in gang te steken. Rond de vrij natte akkerranden kreeg de combinatie het echter wat moeilijker. Karl Van De Walle uit Zomergem koppelde zijn Record mestwagen af van zijn Fendt Farmer 102 en trok de combinatie lustig verder.
Na het nat kwartiertje werd er slechts langs één kant gehakseld en telkens terug gereden.
Niet alleen Kristof, Tom, Cédric en Karl waren er aanwezig, maar ook trouw lid van team Buzze, Andy  Van Canneyt, met maar liefst twee combinatie’s!
Zijn getrouwe Massey Ferguson 65 met zijn gekende Record mestwagen mochten eerst onder de pijp van de Hesston. Later die dag kwam Andy op de proppen met zijn nieuwste aanwinst, een Massey Ferguson 97 en een kipper.