De Oude Doos

Landb. Buysse – Ursel

De familie Buysse kent er wat van om combinaties samen te stellen. Eerder zagen we hen al ploegen en frezen met hun Schlüter tractoren.
Vandaag zien we ze dan alweer in een andere opstelling. Vader Marc en zoon Simon werken al heel wat jaren samen op dit land aan hun gewassen. Ook dit jaar is het niet anders en toch wel anders. Dit jaar werken ze samen aan de gewassen van de Retro Oogstdag. Niet alleen vader en zoon, maar ook tal van andere vrienden werken hier.
Marc Buysse, die samen met zoon Simon het Schlüter virus te pakken heeft, was er aan het werk met hun Schlüter Super 1250 VL Special en een VDW diepgronder.
Zoon Simon werkte dan weer met zijn eigenhandig gerestaureerde Schlüter Compact 950 TV en VDW triltand combinatie. De dubbele banden en de VDW bandenpakker maakten het plaatje compleet!
De meeste mensen laten hun werk achter zich, toch neemt Simon zijn werk mee naar huis, want er staat immers heel wat VDW (Van De Walle constructie) materiaal op het erf. Het is daar dat Simon is tewerkgesteld.