De Oude Doos

Landbouw & Machines

 

cropped-bannerfans_12492499-6

 

Landbouw en Machines.be is opgericht in 2004, met de bedoeling om de landbouw en loonwerksector op beeld te zetten. De website is opgericht door Maarten Martens en later kwam Davy Tandt het team vervoegen. Wij zijn de drijvende krachten achter deze site en zetten ons dagelijks in om mooie foto’s en een mooi verzorgde website naar de buitenwereld te brengen.

We brengen dan vooral foto’s en bewegende beelden vanop het veld, van de activiteiten waar de landbouwers en loonondernemers dagelijks met bezig zijn.
Wij richten ons voornamelijk tot Oost-en West-Vlaanderen en Henegouwen, maar we zijn ook regelmatig in de andere provincie’s te vinden.
De foto’s die op Landbouw en Machines.be staan zijn enkel door Maarten of Davy gemaakt. Per 1 januari 2013 hebben wij besloten om geen foto’s van derden meer op de website te zetten, daardoor zijn de foto’s van ons hier exclusief te zien en niet op tientallen andere website’s.
We maken en plaatsen de foto’s volledig gratis. Dit is voor ons louter een hobby dat ondertussen al uitgegroeid is tot een passie en levenswerk.

Samen met De oude doos.be kunnen we een mooi beeld brengen van hoe de landbouw en loonwerksector in België geëvolueerd is in de loop der jaren. Op onze website Landbouw en Machines.be zijn de foto’s en films te vinden die we maken. Daarnaast werken we iedere maand rond een speciaal thema op de pagina ‘Special’. Daar werken we met onze foto’s en een streepje tekst een mooi item uit. Steevast staat in december het jaaroverzicht centraal, daar zie je dan ons volledige jaar in 31 dagen uitgelegd.

Wil je meer weten over L&M.be, breng ons dan gewoon een bezoekje op http://www.landbouwenmachines.be
Wij zijn ook te vinden op facebook, geef ons daar een like en volg de dagelijkse veranderingen ook op de voet! http://www.facebook.com/landbouwenmachines.be