De Oude Doos

Team Buzze mest voeren

Door de iets nattere winter waren de veldwerkzaamheden wat uitgesteld dit jaar.
De lokroep van het veld voor team Buzze was echter wel sterk en zo trokken ze met vier man sterk naar een akker in Zomergem om daar de mest te spreiden.

Team Buzze is natuurlijk al geen onbekende verschijning meer voor de trouwe kijker van de oude doos. Elk jaar is er wel eens wat nieuws te zien of te rapen bij deze groep vrienden. Zo ook dit jaar.
Wanneer we op het veld aankomen was Team Buzze lid Karl Van De Walle al druk aan het werk met zijn mooi gerestaureerde Fendt Farmer 102S die een Record mestwagen mee had, die ook knap was opgemaakt. Iets later kwam dan ook, mede cabrio rijder, Cédric Vanhullebus het veld op gereden met zijn toch wel al bekende Fordson Super Major.
Wat doen jonge gasten in de winter wanneer er geen veldwerk is? Jawel ze knappen een mestwagen op. Deze Dewa mestwagen van Cédric werd deze winter dan goed onder handen genomen en het resultaat mag absoluut gezien worden!
Nieuw dit jaar was dan de knappe Same Centurion 75 van de familie Vermeire. Dit parteltje trok ook een enkelas mestwagen.
De laatste die op het toneel kwam, kwam van ietsje verder. Oerlid Andy Van Canneyt, ook al van de start bij team Buzze was er terug van de partij met zijn Massey Ferguson 550 en Record mestwagen.

Team buzze weet telkenmale te verrassen!